«Любіть Україну»: Усик, Шевченко та інші зірки продекламували вірш Сосюри з нагоди Дня Незалежності – відео

Переглядів 726
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Любіть Україну»: Усик, Шевченко та інші зірки продекламували вірш Сосюри з нагоди Дня Незалежності – відео
Андрій Шевченко та Олександр Усик. Фото: Google
Легендарний колишній український футболіст Андрій Шевченко та не менш відомий боксер Олександр Усик взяли участь у благодійній акції на честь Дня Незалежності України.

День Незалежності України об'єднав відомих людей із різних куточків світу. Благодійна платформа United24 випустила емоційне відео з нагоди національного свята. Андрій Шевченко, Олександр Усик і багато інших зірок озвучили вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну». 

Іноземні друзі нашої країни вклали зусилля, щоб процитувати слова саме українською мовою.

▶️Переглянути емоційне відео, в якому беруть участь Усик та Шевченко можна за ПОСИЛАННЯМ 

Нагадаємо, Андрій Шевченко вже півтора року не повертається до тренерської діяльності і віддає всі свої сили для підтримки України. 

  • Усик місяць тому несподівано підписав контракт з Поліссям, але зараз все-таки більше думає про бокс - вже 26 серпня відбудеться чемпіонський поєдинок проти Даніеля Дюбуа.
  • Андрій Шевченко грав за київське Динамо у 1993–1999 роках. В біло-синій футболці п'ять разів ставав чемпіоном України, тричі здіймав над головою національний кубок.
  • У складі італійського Мілану Шевченко виступав у 1999–2006 та 2008–2009 роках. Виграв з россонері Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, Серію А, Кубок Італії та Суперкубок Італії.
  • За лондонський Челсі українець грав у 2006–2009 роках, здобувши два титули на внутрішній арені – Кубок Англії та Кубок Футбольної ліги.
  • Завершив професійну кар'єру гравця Андрій Шевченко у футболці рідного Динамо у 2012 році.