«Люблю його. Це людина, яка більше за всіх мені допомогла»: Де Дзербі назвав найкращого тренера в історії

Переглядів 1084
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
«Люблю його. Це людина, яка більше за всіх мені допомогла»: Де Дзербі назвав найкращого тренера в історії
Роберто де Дзербі. Фото: Брайтон
Екснаставник «гірників», а наразі головний тренер англійського Брайтона Роберто де Дзербі висловився про останній матч з Манчестер Сіті, а також про тренера «містян» Пепа Гвардіолу.

Італійський тренер Роберто де Дзербі, який у 2021-2022 роках працював з донецьким Шахтарем, а наразі очолює англійський Брайтон, розповів про матч своєї команди з чемпіонами Англії – Манчестер Сіті, а також про свої відносини з головним тренером команди Пепом Гвардіолою.

Італійський спеціаліст почав з травневого матчу Брайтону з Манчестер Сіті, який закінчився нічиєю 1:1:

«Єдине, що мене турбувало в грі проти Манчестер Сіті у травні, — це втрата м’яча. 60 на 40. Я сказав про це Пепу після гри». 

Також де Дзербі описав про свої відносини з Гвардіолою:

«Я люблю його, це людина, яка найбільше допомогла мені, коли я приїхав до Англії: він одразу зателефонував мені, щоб сказати мені добре слово, і запитати мене, чи потрібно мені що завгодно». 

Хосеп Гвардіола. Фото: Google

Наостанок керманич Брайтона розповів, яке місце іспанець займає у історії футболу:

«Він–– номер один в історії разом із Арріго Саккі та кількома іншими. До нього так багато заздрості. Що йому ще робити? Він виграв усе у своїй кар'єрі, і це велика заслуга», – сказав де Дзербі в етері програми «Bobo TV».

  • Пеп Гвардіола став першим тренером, який виграв два требли: перший – з Барселоною (2008/2009), другий – з Манчестер Сіті (2022/2023).