«Люди повинні знати»: Леоненко незадоволений одним нюансом у пресконференції Реброва

Переглядів 1597
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Люди повинні знати»: Леоненко незадоволений одним нюансом у пресконференції Реброва
Віктор Леоненко. Фото: Google
Головний футбольний критик України Віктор Леоненко залишився незадоволеним тим, що під час презентації Реброва у якості головного тренера збірної України, не було названо суму його зарплати на новому робочому місці.

Колишній гравець київського Динамо, а нині гнівний футбольний експерт Віктор Леоненко вважає, що громадськість має право знати про величину зарплати Сергія Реброва та його тренерського штабу у національній збірній України. Бо ж платитимуть фахівцю і компанії з наших з вами кишень, тобто зарплата керманича збірної нараховуватиметься з грошей платників податків. Принаймні так вважає експерт.

«У нас збірна державна чи приватна? Мені не має значення, які у них контракти, але люди повинні знати. Тому що, якщо п'ять гривень, то зрозуміло, що будуть знижки від уболівальників. А якщо п'ять мільйонів, то тут уже будуть питання.

Леоненко наголосив, що не хоче рахувати гроші в чужому гаманці, проте очікує на сумлінну і добропорядну роботу Реброва та його штабу, зважаючи на їхні зарплати.

«Друзі, якщо це державна збірна, ми, напевно, маємо знати про контракти чи знову таємниця, як завжди. Нехай хоч мільярд отримують, тільки треба відповідати», – сказав Леоненко на своєму Телеграм-каналі.

  • Сергія Реброва офіційно було призначено головним тренером збірної України 7 червня; 
  • Контракт із УАФ фахівець підписав на три роки;
  • Останнім клубом 49-річного фахівця був еміратський Аль-Айн: 71 матч, 44 перемоги, 10 нічиїх, 10 поразок.