«Максимов не бачив у мені футболіста»: захисник європейського клубу висловився про роботу з відомим тренером

Переглядів 1517
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
«Максимов не бачив у мені футболіста»: захисник європейського клубу висловився про роботу з відомим тренером
Юрій Максимов. Фото: ФК Ворскла
Український захисник болгарського Лудогорця Ігор Пластун поділився спогадами про період кар'єри у київській Оболоні під керівництвом відомого тренера Юрія Максимова.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Ігор Пластун висловився про роботу з Юрієм Максимовим в Оболоні. 

«Як склалися стосунки з Максимовим? Дуже погано. Він не бачив мене у команді. Думаю, він навіть не бачив у мені футболіста, який чогось може досягти. Ніякого негативу я зараз із цього приводу не відчуваю. Це просто один із періодів мого життя. У мене є і хороші спогади про Максимова. Все ж таки за нього я дебютував потім у Прем’єр-лізі».

Також ексгравець «пивоварів» додав, що той період йому допоміг загартувати характер. 

«Просто я був ще дуже молодим тоді та незрілим. Він не дуже добре висловлювався про мене на тренуваннях, і я це все чув. Впевненості це не додавало у 18 років, проте добре загартовувало характер. 

Під його керівництвом команда вийшла до Прем’єр-ліги, і Оболонь тоді утворила дубль. Я там провів декілька матчів, і саме Максимов був ініціатором, аби взяти мене тренуватися до першої команди. За пів року вже у Прем’єр-лізі Максимов перейшов до Кривбасу».

Пластун зазначив, що у результаті відносини з Максимовим у нього налагодилися. 

«Коли потім Максимов із дубля взяв мене на тренування із першою командою, то під час гри я почув від нього: «О, так це ж вже інший Ігор Пластун!». Я це дуже добре запам’ятав. І якось тоді усе в гору пішло у наших відносинах».

  • 32-річний Пластун виступав за Оболонь з 2007 по 2012 рік. За київську команду захисник провів 61 матч та забив три м'ячі.
  • 54-річний Максимов очолював Оболонь з червня 2008 року до грудня 2009 року.
X