«Малиновський був дуже скований»: французька преса розкритикувала дії українця у матчі з Монако

Переглядів 624
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Малиновський був дуже скований»: французька преса розкритикувала дії українця у матчі з Монако
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Руслан Малиновський провів на полі майже всю гру 20-го туру чемпіонату Франції проти Монако, але не зумів допомогти своїй команді перемогти. Преса оцінила виступ українця.

Малиновський вийшов у цій грі в основному складі Марселя і провів на полі 86 хвилин, після чого було замінено за рахунку 1:1.

Французька преса розкритикувала дії українського хавбека, виставивши йому одні із найнижчих оцінок серед гравців Марселя.

FootMercato – 3.5

«Українцю все ще явно не вистачає почуття правильного спрямування у системі гри. Йому часто не вистачало швидкості, і він втрачав багато м'ячів. У другому таймі ми могли бачити окремі фрагменти його креативу, як-от, наприклад, ця передача лівою ногою на Тавареша. Загалом екс-гравець Аталанти був надто обережний».

90min – 3

«Малиновський був дуже неповоротким і повільним як перед воротами, так і за лінією штрафного майданчика. Українець недостатньо використовував ліву ногу, щоб спрямовувати гру або завдавати ударів здалеку. Адаптація для нього продовжується, її якості поки що не відчуваються. Він усе ще втрачений».

Мaxifoot – 4

«Гру почав із сильного удару, але потім нічого особливого не зробив, був дуже скований. Йому доведеться зробити набагато більше, щоб виправдати своє місце у стартовому складі команди Ігора Тудора».

29-річний Малиновського провів чотири матчі у складі Марселя, проте відзначитися результативними діями поки що не зміг.

Марсель залишився на третьому місці у турнірній таблиці. Від лідера ПСЖ команду відокремлюють чотири пункти (парижани провели на один матч менше).