Маліновський дебютував за Марсель: українець вийшов на заміну і одразу отримав жовту картку

Переглядів 400
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський дебютував за Марсель: українець вийшов на заміну і одразу отримав жовту картку
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Український легіонер Марселя Руслан Маліновський вперше вийшов на поле у футболці французького Марселя. Українця випустили на поле в матчі з Труа.

11 січня в рамках 18 туру французької Ліги 1 Марсель на виїзді грає з Труа. Провансальська команда змогла двічі забити після точних ударів Мбемба на десятій хвилині та Верету на 46 хвилині.

За рахунку 2:0 на користь провансальців хорватський наставник Марселя Ігор Тудор вирішив випустити на поле зіркового новачка Марселя Руслана Маліновського. Українець вийшов на поле на 67 хвилині, замінивши Ісса Каборе. Цікаво, що одразу після своєї появи на полі Маліновський отримав жовту картку за фол.

Додамо, що на даний момент Марсель з 39 очками в активі іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1, відстаючи від першого Парі Сен-Жермен на вісім балів.

Раніше було опубліковане відео, як Маліновський вперше з Марселем на клубному автобусі приїхав на матч чемпіонату Франції з Труа.

Також Маліновський розповів про свої плани з Марселем. Українець хоче знову зіграти у Лізі чемпіонів та перемогти в Кубку Франції.

X