Маліновський може перейти в інший європейський клуб: Аталанта готова продати українця за 4 мільйони євро

Переглядів 1811
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський може перейти в інший європейський клуб: Аталанта готова продати українця за 4 мільйони євро
Руслан Маліновський. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський найближчим часом може опинитися у французькому Марселі. Український футболіст близький до переходу в команду Ліги 1.

Французький Марсель залишається одним із претендентів на придбання українського півзахисника італійської Аталанти Руслана Маліновського. Про це повідомляє Foot-Sur7.

За інформацією французького видання, бергамаски готові продати 29-річного українця вже у зимове трансферне вікно. Враховуючи, що контракт Маліновського з Аталантою закінчується влітку 2024-го, клуб із Бергамо може погодитися на пропозицію від Марселя у розмірі приблизно 4 мільйонів євро.

Лідер збірної України буде серед пріоритетних цілей французького гранда найближчими тижнями. Раніше була інформація, що Русланом цікавляться також клуби Прем’єр-ліги Англії.

У цьому сезоні Маліновський зіграв за Аталанту 14 матчів, у яких він відзначився одним голом та двома результативними пасами.

Марсель на даний момент з 30 очками в активі іде на четвертому місці в турнірній таблиці чемпіонату Франції. Аталанта, набравши 27 балів, розташувалася на шостій позиції в італійській Серії А.