«Може змінити місто, а не кольори»: італійські журналісти видали свіжий інсайд про трансфер Маліновського з Аталанти

Переглядів 11192
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Може змінити місто, а не кольори»: італійські журналісти видали свіжий інсайд про трансфер Маліновського з Аталанти
Руслан Маліновський. Фото: Google
Руслан Маліновський може стати гравцем міланського Інтера, який зацікавлений у послугах лідера збірної України, який на даний момент грає за Аталанту.

Міланський Інтер розпочав процес підготовки до придбання українського півзахисника Аталанти Руслана Маліновського. Про це повідомляє на власному сайті журналіст Руді Галетті.

За його інформацією, незважаючи на те, що ЗМІ сватають 29-річного українця в англійський Тоттенгем Антоніо Конте, Маліновський може залишитись в Італії. Інтер уже мав перші контакти стосовно потенційного трансферу лідера збірної України.

«Власне, судячи з того, що ексклюзивно зібрала наша редакція, Маліновський може змінити лише місто, а не кольори, враховуючи, що Інтер почав перші контакти щодо його можливого прибуття в Мілан», – зазначає сайт Rudygaletti.com.

Слід зазначити, що портал Transfermarkt оцінює Руслана Маліновського у 28 мільйонів євро.

Також додамо, що дев’ятого листопада у виїзному матчі 14 туру італійської Серії Аталанта програла Лечче (1:2). Маліновський у цьому поєдинку вийшов на поле у стартовому складі та зіграв 80 хвилин. У першому таймі українець відзначився гольовим пасом на Дувана Сапату. За підсумками поєдинку портал WhoScored Руслану Маліновському разом з Едерсоном та Надіром Дзортеа поставив найвищі оцінки у команді, а саме 7,5 балів.

На даний момент у поточному сезоні Маліновський зіграв за Аталанту 13 матчів, у яких він відзначився одним голом та двома асистами. 

Зазначимо, що Аталанта та Інтер, у який може перейти Маліновський, у турнірній таблиці Серії А знаходяться по сусідству. Разом з римським Лаціо три команди мають по 27 очок і вони ділять третє, четверте та п’яте місця.