Малиновський все довів на футбольному полі Гасперіні: українець найкращий в Аталанті у матчі проти Лечче

Переглядів 4258
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Малиновський все довів на футбольному полі Гасперіні: українець найкращий в Аталанті у матчі проти Лечче
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Хавбек Аталанти Руслан Малиновський з'явився у стартовому складі бергамасків на гру 14-го туру Серії А проти Лечче. Аталанта сенсаційно поступилася аутсайдеру італійської першості з рахунком 1:2. Проте українець був найкращим в своїй команді.

Вперше за вісім матчів українець потрапив у стартовий склад Аталанати. Проте команда Гасперіні все одно поступилася команді з підвалин турнірної таблиці Лечче. Малиновський зумів відзначитися гольовою передачею на Дувана Сапату.

На полі півзахисник провів 80 хвилин і отримав найвищу оцінку у своїй команді за версією статистичного порталу WhoScored – 7.6. Ще один аналітичний портал оцінив Малиновського. На думку SofaScore, гравець збірної України також виявився найкращим у складі Аталанти.

Цього сезону Малиновський награв всього 495 хвилин у 14 матчах за бергамасків, записавши до свого активу один гол та дві результативні передачі. До цієї гри в українця був лише один асист.

Раніше з’являлася інформація, що Малиновським дуже сильно зацікавлений Тоттенгем, а тренер англійської команди завжди був в захваті від гри українського півзахисника.

Аталанта наразі йде четвертою з 27 очками. Портал Transfermarkt оцінює українця у 28 мільйонів євро.