«Малиновський не поспішає робити вибір»: Бойко оцінив перспективи хавбека Марселя у Серії А

Переглядів 2400
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Малиновський не поспішає робити вибір»: Бойко оцінив перспективи хавбека Марселя у Серії А
Руслан Малиновський. Фото: Google
Коментатор Setanta Sports Ігор Бойко впевнений, що не варто поспішати та завчасно вважати півзахисника національної збірної України Руслана Малиновського гравцем Дженоа.

На відміну від багатьох журналістів-інсайдерів з Італії, які жодня наповнюють мережу своїми новинами стосовно українця Руслана Малиновського, Ігор Бойко вважає, що далеко не факт, що наш співвітчизник все ж погодиться на перехід до генуезького клубу

Більш того, навіть якщо українець й опиниться в складі команди з Генуї, немає ніякої гарантії в тому, що він зможе одразу ж заграти за неї на повну потужність і стати лідером «грифонів».

«Марсель і Дженоа вже домовились, але сам Малиновський не поспішає робити вибір. Як відбувається формування команд, які підвищилась у класі в серію А? Те, що було у серії В зазвичай забувається, беруться нові футболісти.

Малиновський буде претендувати на місце у стартовому складі Дженоа, але не можна сказати, що він прийде та стане зіркою», – сказав Бойко у своєму подкасті «ВДОСВІТА».

  • За підсумками минулого сезону Дженоа повернувся до Серії А. Вже цієї суботи, 19 серпня, «грифони» розпочнуть новий сезон домашнім матчем проти Фіорентини.
  • У складі Марселя українець провів 23 поєдинки: два голи, одна результативна передача.
  • Контракт Руслана з французьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.
  • До Марселя Малиновський перейшов з італійської Аталанти, за яку виступав з 2019 по 2023 рік: 143 гри, 30 голів та 28 результативних передач.
  • У сезоні 2020/2021 українець став найкращим асистентом Серії А: 12 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює вартість ймовірного трансферу українця в 15 мільйонів євро.