«Маліновський не виправдав сподівань»: Марсель отримав звинувачення через підписання українця

Переглядів 744
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Маліновський не виправдав сподівань»: Марсель отримав звинувачення через підписання українця
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
У Франції розчаровані результатами Марселя та грою, яку продемонстрував півзахисник національної збірної України Руслан Маліновський, приєднавшись до команди взимку.

У суботу, 3 червня, Марсель поступився Аяччо з рахунком 0:1 в останньому турі Ліги 1. Провансальці завершили сезон на третій сходинці чемпіонату та наступного сезону зіграють у кваліфікації до Ліги чемпіонів.

Французький журналіст Ніколя Фільоль вважає провальною зимову трансферну кампанію Марселя.

«Ми очікували, що підсилення взимку зможе дозволити Марселю боротися за титул з ПСЖ. Але врешті-решт це зимове трансферне вікно повністю провалено!

Маліновський не виправдав сподівань, за Вітінью було переплачено. Я не засуджую цих гравців остаточно, але я говорю про цей сезон. Клуб придбав футболістів, які нічого не принесли команді», – цитує журналіста FCM.

Варто зазначити, що взимку Марсель придбав португальського нападника Вітінью з Браги за 32 млн євро, півзахисника Аззедіна Унахі з Анже за 8 млн євро та півзахисника Руслана Маліновського.

30-річний українець перейшов до французького клуба з Аталанти на правах оренди з обов'язковим викупом. Повідомлялось, що італійський клуб може заробити на трансфері щонайменше 10 млн євро.

  • У поточному сезоні Маліновський провів 23 гри за провансальців, у яких віддав один асист та забив два голи.
  • Transfermarkt оцінює Руслана в 18 млн євро.
X