Маліновський перейде в інший клуб: La Gazzetta dello Sport видала свіжий інсайд

Переглядів 634
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Маліновський перейде в інший клуб: La Gazzetta dello Sport видала свіжий інсайд
Руслан Маліновський. Фото: Google
Руслан Маліновський цікавий ряд європейських клубів. Італійські ЗМІ повідомляють, що українець все ж таки змінить клуб. Журналісти не уточнюють, куди саме може перейти український футболіст.

Український півзахисник італійської Аталанти Руслан Маліновський змінить клубну прописку. Про це повідомляє Calciomercato з посиланням на La Gazzetta dello Sport.

Українець має пропозиції з Прем’єр-ліги Англії, але італійські ЗМІ не уточнюють, від яких саме клубів. Раніше була інформація, щ в своїх рядах Маліновського хочуть бачити лондонські Тоттенгем та Вест Гем, а також Ноттінгем Форест. Також повідомляли про зацікавленість до Руслана від французького Марселя, та італійських Інтера і Роми.

Вихованець Шахтаря Маліновський в Україні виступав за Севастополь та луганську Зорю. За кордоном українець до переходу в Аталанту захищав кольори бельгійського Гента. На даний момент за команду з Бергамо Руслан зіграв більше ста матчів та забив 23 м'ячі. За збірну України, починаючи з 2015 року Маліновський зіграв більше 50 матчів та відзначився сімома голами.

У поточному сезоні Маліновський у 14 матчах за Аталтану забив один м’яч та зробив дві гольові передачі. Аталанта на даний момент з 27 очками в активі іде на сьомому місці в італійській Серії А. Наступний поєдинок в рамках чемпіонату Італії Аталанта зіграє з Спецією четвертого січня 2023 року.

X