Брентфорд із Ярмолюком сенсаційно обіграв на виїзді Ман Сіті: команда українця вигризла перемогу у додатковий час

Переглядів 64324
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Брентфорд із Ярмолюком сенсаційно обіграв на виїзді Ман Сіті: команда українця вигризла перемогу у додатковий час
Єгор Ярмолюк. Фото: Брентфорд
18-річний український півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк потрапив у заявку на матч АПЛ із Манчестер Сіті. «Бджолам» вдалося перемогти завдяки дублю Тоуні.

12 листопада у рамках 16 туру АПЛ Манчестер Сіті приймав на своєму полі Брентфорд. Український легіонер гостей Єгор Ярмолюк потрапив до заявки на цей поєдинок.

Рахунок у матчі відкрив Брентфорд після точного удару Айвана Тоуні. Але завдяки голу Фодена у роздягальню на 45+1 хвилині Ман Сіті до перерви повернув статусу поєдинку паритет. У другій половині зустрічі довго не було голів. І вже на 90+8 хвилині Тоуні оформив дубль, зрештою принісши перемогу своїй команді з рахунком 2:1. Український півзахисник Брентфорду Єгор Ярмолюк на заміну не виходив, весь матч провівши на лаві запасних.

Тепер Брентфорд із 19 очками йде на 11 місці у турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії. Ман Сіті з 32 балами йде другим. Цікаво, що раніше в цьому сезоні Брентфорд на своєму полі виграв з розгромним рахунком 4:0 у Манчестер Юнайтед.

Додамо, що 18-річний український півзахисник англійського Брентфорда Єгор Ярмолюк раніше дебютував за свою команду в офіційному матчі.

Молодий українець вийшов на заміну на 72 хвилині поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з Джиллінгемом за рахунку 1:0 на користь своєї команди. Цікаво, що майже одразу після цього на 75 хвилині команда українця пропустила гол. Суперники більше не забивали м’ячів, а тому матч завершився внічию 1:1. Доля путівки до наступного раунду вирішувалася в серії пенальті, в якій сильніше виявився Джиллінгем, перемігший з рахунком 6:5.

Портал WhoScored оцінив гру українського півзахисника в 6,1 бали. Нижче оцінку у складі Брентфорда отримав тільки воротар Давід Райя (5,0). 

Талановитий півзахисник Єгор Ярмолюк перейшов до Брентфорда влітку 2022 року. Дніпро-1 отримав за футболіста приблизно 1,5 мільйона фунтів. Також зазначимо, що уродженець Верхньодніпровська Ярмолюк на молодіжному рівні виступав за Сталь (Кам’янське), Дніпро та Дніпро-1. Потім, починаючи з 2020 року юний талант був футболістом основної команди Дніпра-1.

X