Ярмолюк вперше зіграв за Брентфорд: відома оцінка українця за дебютний матч в Англії

Переглядів 11770
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Ярмолюк вперше зіграв за Брентфорд: відома оцінка українця за дебютний матч в Англії
Єгор Ярмолюк. Фото: Брентфорд
Єгор Ярмолюк дебютував в офіційному матчі за команду АПЛ Брентфорд. Наставник «бджіл» Томас Франк довірив українцю зіграти в поєдинку Кубку Англійської ліги.

18-річний український півзахисник англійського Брентфорда Єгор Ярмолюк дебютував за команду АПЛ в офіційному матчі.

Молодий українець вийшов на заміну на 72 хвилині поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської ліги з Джиллінгемом за рахунку 1:0 на користь своєї команди. Цікаво, що майже одразу після цього на 75 хвилині команда українця пропустила гол. Суперники більше не забивали м’ячів, а тому матч завершився внічию 1:1. Доля путівки до наступного раунду вирішувалася в серії пенальті, в якій сильніше виявився Джиллінгем, перемігший з рахунком 6:5.

Портал WhoScored оцінив гру українського півзахисника в 6,1 бали. Нижче оцінку у складі Брентфорда отримав тільки воротар Давід Райя (5,0). 

Додамо, що до дебюту Єгор Ярмолюк грав за дублюючий склад «бджіл» та двічі потрапляв до заявки на поєдинки АПЛ.

Талановитий півзахисник перейшов до Брентфорда влітку 2022 року. Дніпро-1 отримав за футболіста приблизно 1,5 мільйона фунтів. Також зазначимо, що уродженець Верхньодніпровська Ярмолюк на молодіжному рівні виступав за Сталь (Кам’янське), Дніпро та Дніпро-1. Потім, починаючи з 2020 року юний талант був футболістом основної команди Дніпра-1.

Зазначимо, що в турнірній таблиці АПЛ Брентфорд з 16 очками знаходиться на 11 місці. Наступний матч «бджоли» зіграють 12 листопада на виїзді з Манчестер Сіті в рамках чемпіонату Англії.