Маліновський подякував коментатору, який назвав його «російським»: конфлікт вичерпаний

Переглядів 6509
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Маліновський подякував коментатору, який назвав його «російським»: конфлікт вичерпаний
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Коментатор Філ Шон зробив благодійний донат на підтримку України як вибачення за свою помилку, що стосується півзахисника Марселя Руслана Маліновського.

Коментатор Філ Шон під час матчу 23 туру Ліги 1 Клермон – Марсель (0:2) помилково назвав Маліновського «російським» під час одного з епізодів матчу в ефірі американського телеканалу BeinSport USA

З приводу цього інциденту зчинився сильний скандал, у якому Шон отримав порцію критики від Маліновського та його дружини Роксани у соціальних мережах.

Пізніше коментатор вибачився, проте футболіст попросив його це зробити в прямому ефірі і пожертвувати кошти на підтримку України.

Шон у відповідь на прохання Маліновського надіслала йому скріншот свого доната у фонд підтримки України на 100 доларів. Український футболіст подякував йому за таке рішення.

29-річний Маліновський, який перейшов у Марсель з Аталанти у зимове трансферне вікно, провів за французьку команду вісім матчів та забив два голи.

Марсель зіграв 23 поєдинки, набрав 49 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції. Провансальці скоротили відставання від лідируючого ПСЖ, який програв сьогодні на виїзді Монако з рахунком 1:3 до п'яти залікових пунктів.