Малиновський погодився на пропозицію Моурінью: Рома намагається домовитися з Гасперіні

Переглядів 2165
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Малиновський погодився на пропозицію Моурінью: Рома намагається домовитися з Гасперіні
Руслан Малиновський та Гасперіні. Фото: Аталанта
Півзахисник збірної України Руслан Малиновський, який не має ігрового часу в Аталанті, розглядає різноманітні варіанти продовження кар'єри. Раніше чутки пов’язували півзахисника з Марселем.

Ромі потрібен дуже якісний центральний півзахисник із поставленим ударом, тому ця команда звернула увагу на Малиновського. Генеральний менеджер "вовків" Тьяго Пінто намагається привезти його до Риму, стверджує Romaiallorossa.

Український півзахисник фаворит Моурінью, за даними джерела. Португалець справді хоче підписати 29-річного футболіста Аталанти, саме тому Пінто спілкувався неодноразово із сім’єю Малиновського. Найцікавіше, що як повідомляє джерело, Малиновський дав згоду на рахунок трансферу влітку. 

Сам українець у захваті від потенційної можливості працювати під керівництвом Особливого.

Гасперіні, який дає українцеві мало ігрового часу (всього 370 хвилин за сезон), назвав Руслана важливим гравцем на кампанію 2022/23. Рома вже намагалася розпочати переговори з Аталантою про підписання Малиновського взимку, але Джан П'єр Гасперіні відмовився продавати його.

Минулого сезону гравець збірної України був одним із лідерів Аталанти, але цього року ситуація змінилася. У Малиновського за десять матчів лише один гол та одна гольова передача. Transfermarkt оцінює українця у 28 мільйонів євро.

X