Маліновський та контракт з Марселем: джерело повідомило, на який термін українець підпише угоду з французьким клубом

Переглядів 3764
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Маліновський та контракт з Марселем: джерело повідомило, на який термін українець підпише угоду з французьким клубом
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Півзахисник Марселя та збірної України Руслан Маліновський найближчим часом підпише повноцінний довгостроковий контракт з французьким клубом.

Руслан Маліновський перейшов у Марсель цієї зими на правах оренди з Аталанти. За домовленістю між клубами в орендній угоді було прописано опцію обов'язкового викупу, яка активується за умови збереження Марселем прописки в Лізі 1.

За чотири тури до кінця чемпіонату Марсель йде на третьому місці у турнірній таблиці та має у своєму активі 70 очок, відповідно виліт команді Маліновського за підсумками цього сезону не загрожує.

Як повідомляє Foot sur 7, тепер повноцінний перехід 30-річного хавбека у Марсель лише питання часу. Яку саме суму має виплатити французький клуб Аталанте не повідомляється. Але, за інформацією джерела, після викупу українець підпише з Марселем контракт до літа 2026 року.

Нагадаємо, цього сезону Маліновський провів за провансальців 19 матчів у всіх турнірах, в яких забив два м'ячі. Портал Transfermarkt оцінює Руслана у 18 мільйонів євро.

X