«Малиновський у світовому масштабі не та зірка»: журналіст оцінив майбутні перспективи хавбека Марселя

Переглядів 749
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Малиновський у світовому масштабі не та зірка»: журналіст оцінив майбутні перспективи хавбека Марселя
Руслан Малиновський. Фото: Марсель
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков висловив думку про майбутнє 30-річного півзахисника французького Марселя і національної збірної України Руслана Малиновського.

Руслан Малиновський сьогодні святкує день народження. Хавбеку французького Марселя і національної збірної України виповнилося 30 років.

Артем Франков в інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився думкою про перспективи Малиновського, трансферна вартість якого за останній рік знизилася з 30 до 18 мільйонів євро.

«Гравець у 30 років коштує дешевше, ніж у 27, це факт. Його вже не вважають здатним до прогресу. Вік футболіста короткий. Якщо Руслан остаточно "поїде з ярмарку" і захоче наостанок добре заробити, то може поїхати в нефутбольні країни. Наприклад, у багаті азіатські чемпіонати».

При цьому Франков сумнівається, що Руслану вдасться знайти багатий клуб після Марселя.

«Треба сказати, що його агенту доведеться постаратися, щоб прилаштувати клієнта на великий контракт. Малиновський у світовому масштабі не та зірка, для якої легко знайти багату команду».

Франков не вважає, що Малиновському необхідно повернутися в українську Прем'єр-лігу.

«Поки Руслан може грати в чемпіонатах, чий рівень вищий за УПЛ, нехай залишається там. Зрештою, він гравець національної збірної. І для нас бажано, щоб півзахисник підтримував свій рівень у сильному турнірі», - сказав Франков.

30-річний Малиновський перейшов до Марселя з Аталанти в зимове трансферне вікно і провів за провансальську команду 18 матчів, у яких забив два голи.

Український хавбек виступає за французів на правах оренди з опцією обов'язкового викупу після завершення поточного сезону.