Малиновського може тренувати один з топ-10 тренерів сезону: відомий список кандидатів на посаду наставника Марселя

Переглядів 932
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Малиновського може тренувати один з топ-10 тренерів сезону: відомий список кандидатів на посаду наставника Марселя
Ігор Тудор (ліворуч) та Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Керівництво французького клубу Марсель, в якому грає український півзахисник Руслан Малиновський, розглядає декілька кандидатур на посаду головного тренера команди.

Після рішення Ігоря Тудора, який був головним тренером Марселя з липня 2022 року, про дострокове розірвання контракту після закінчення поточного сезону, клуб розпочав пошуки нового наставника.

Керівництво Марселя розглядає чотирьох спеціалістів на посаду головного тренера, повідомив Twitter La Minute OM. Серед них: 

  • італієць Вінченцо Італіяно, який раніше працював з Фіорентиною;
  • французи Режіс Ле Брі з Лор'яна і Франк Хайзе з Ланса;
  • іспанський тренер Марселіно, який покинув Атлетік у червні 2022 року. 

Варто зазначити, що Франк Хайзе потраипив до десятки найкращих тренерів Європи сезону 2022/23.

Крім того, до числа претендентів на посаду входить ще один іноземний наставник. Аргентинський фахівець Марсело Гальярдо знаходиться у списку претендентів на заміну хорватові Ігору Тудору, повідомляє журналіст Санті Ауна.

  • Під керівництвом Тудора Марсель гарантовано фінішує на третьому місці в чемпіонаті Франції цього сезону і зіграє у кваліфікації Ліги чемпіонів.
  • Український півзахисник Руслан Малиновський, який перейшов до Марселя з італійської Аталанти в зимове трансферне вікно, провів 22 матчі за команду, забивши два голи і зробивши одну результативну передачу. Він продовжує виступати за провансальський клуб.