Маліновський вступає в зону турбулентності: Марсель змінить головного тренера і власника клубу

Переглядів 8048
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Маліновський вступає в зону турбулентності: Марсель змінить головного тренера і власника клубу
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Французький Марсель, в якому грає український півзахисник Руслан Маліновський, може змінити власників. Також клуб покине головний тренер Ігор Тудор.

Клуб українського півзахисника Руслана Маліновського переживає серйозні зміни. Нинішній власник Марселя американець Френк МакКорт може покинути клуб.

«Структурно, коли ви перебуваєте в діловому світі, ви бачите, що клуб ось-ось зміниться. Вони навіть повторно включили спеціалістів із продажу клубів у свою організаційну схему», - сказав підприємець з організаційної структури Марселя в інтерв’ю Team Football.

Журналіст Тібо Везіріан вже кілька місяців говорив про ймовірну зміну власника. Саме цей журналіст повідомляє, що індійські інвестори можуть змінити 69-річного американця.

Варто зазначити, що МакКорт придбав Марсель у швейцарської мільярдерки російського походження Маргарити Луї-Дрейфус у 2016 році.

Водночас відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що провансальців покине їх головний тренер Ігор Тудор.

«Ігор Тудор вирішив покинути марсельський Олімпік. Він не залишиться в Марселі як тренер наступного сезону. Після обговорення з клубом Тудор прийняв остаточне рішення. Про це також було повідомлено команді», - написав Романо в Twitter.

А Foot Mercato додає, що хорват вже покинув клуб.

Раніше повідомлялося, що Марсель може очолити Зінедін Зідан. Щодо долі Тудора, то повідомлялося про інтерес до 45-річного фахівця з боку Ювентуса.

  • Тудор очолив Марсель влітку 2022 року. Разом з командою він провів 47 матчів: 27 перемог, 7 нічиїх та 13 поразок.
  • Марсель посів третє місце в чемпіонаті Франції та наступного сезону зіграє у кваліфікації до Ліги чемпіонів.
  • Маліновський прийшов у Марсель з Аталанти в січні цього року на правах оренди з обов'язковим викупом.