«Маліновському потрібне звільнення України, щоб зробити пас»: фанати Марселя незадоволені грою хавбека

Переглядів 1621
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Маліновському потрібне звільнення України, щоб зробити пас»: фанати Марселя незадоволені грою хавбека
Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
У поєдинку 21 туру чемпіонату Франції Марсель на виїзді обіграв Нант з рахунком 2:0. Український півзахисник гостей Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі, але його замінили у другому таймі.

Український хавбек Марселя Руслан Маліновський знову провів матч без результативних дій, а на 17-й хвилині отримав жовту картку. Головний тренер провансальців Ігор Тудор замінив українця на 57-й хвилині.

Пізніше з'явилася інформація, що Маліновський зазнав пошкодження, оскільки після заміни йому приклали пакет із льодом на ліве коліно.

Фанати Марселя залишилися незадоволені грою українського хавбека у матчі з Нантом.

TURBOMALINOVSKYI: «Унахі забив перший м'яч. Це має змусити задуматися Маліновського, який у перших трьох-чотирьох матчах лише й робив, що грав невдало».

IzmoScouting: «Поки що Маліновському потрібно 70 матчів, команда, яка не пресингує і звільнення України, щоб зробити пас».

hugo_frog: «Маліновський провів лайновий матч»

Dala Qnb: «Унахі – одна гра, 20 хвилин та гол. Маліновський – чотири матчі, вже дві жовті картки, втрачає м'ячі та віддає передачі супернику».

Деякі вболівальники підтримали Маліновського та закликали дати йому час на адаптацію.

Omar Supial: «Припиніть говорити про Маліновського. Він прийшов із Серії А, йому потрібно адаптуватися до нашої ліги. Якщо він заб'є штрафний, всі замовчать, будьте розумнішими».

Etienne Lantier: «Маліновський – середньо, але йому потрібен час».

TONTONDYDOU: «Дайте час Маліновському. Є такі гравці, як Унахі, яким час не потрібен».

Mathieu: «Дайте Маліновському час. Дякую».

29-річний Маліновський провів Марсель п'ять матчів у всіх турнірах, але результативними діями поки що не відзначився, лише заробивши дві жовті картки.

Команда українця посідає друге місце у турнірній таблиці Ліги 1, набравши 46 очок.