Марсель переміг Нант і наблизився до першого місця: Малиновський отримав жовту та був замінений після перерви

Переглядів 595
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Марсель переміг Нант і наблизився до першого місця: Малиновський отримав жовту та був замінений після перерви
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Сьогодні, 1 лютого, у поєдинку 21 туру чемпіонату Франції Нант на своєму стадіоні приймав Марсель. Матч завершився перемогою гостей із рахунком 2:0.

Український півзахисник Марселя Руслан Малиновський знову вийшов у стартовому складі. Вже на 17-й хвилині хавбек отримав жовту картку, яка вже стала для нього другою у новій команді.

На 32-й хвилині Малиновський створив гольовий момент, однак після удару м'яч на лінії воріт заблокував захисник господарів.

На початку другого тайму команди обмінялися небезпечними моментами, проте безрезультатно, а на 57-й хвилині Малиновського замінили на Маттео Гендузі та Марсель одразу забив – Жоау Віктор зрізав м'яч у свої ворота.

Наприкінці матчу Марсель не використав момент, щоб уразити ворота Нанта вдруге. Жонатан Клос пробив в один дотик з вигідної позиції, але м'яч пролетів поруч зі штангою.

На 90-й хвилині Нант міг зрівняти рахунок після удару головою Ігнатіуса Ганаго - трохи вище за поперечину. У компенсований час Марсель забив другий м'яч, відзначився Аззедін Унахі.

Після цієї перемоги Марсель набрав 46 очок і піднявся на друге місце у турнірній таблиці Ліги 1. Лідирує ПСЖ, у якого 48 очок та гра в запасі.

У наступному турі команда Малиновського зіграє на своєму полі з Ніццою. Поєдинок відбудеться 5 лютого і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

X