«Марокко досягло максимуму»: Луческу не вірить у вихід Зієша та компанії у фінал ЧС-2022

Переглядів 1587
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Марокко досягло максимуму»: Луческу не вірить у вихід Зієша та компанії у фінал ЧС-2022
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу зробив свій прогноз фіналу Чемпіонату світу. Фаворитам явно сподобалися думки румунського спеціаліста.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу вважає, що Франція зіграє з Аргентиною у фіналі ЧС-2022 у Катарі. Він стверджує, що Марокко та Хорватія повністю розкрили свій потенціал. Варто зазначити, що Луческу прогнозував ще до матчу Аргентини та Хорватії.

 «Я думаю, що Марокко досягло максимуму, Хорватія теж. Я бачу фінал Аргентина - Франція, але у футболі все можливо. Я був вражений тим, як команди з малих країн підготувалися до цього чемпіонату світу. Кожен знає, що робити, як готувати гравців».

З іншого боку, Луческу заявив, що вражений тим, як команди, які вважалися маленькими, представили себе на чемпіонаті світу в Катарі. Наприклад, несподіванка Марокко, а також Японія, Південна Корея або США, що вийшли із групи. 

Мірча вважає, що цей рівень, досягнутий збірними, які раніше нічого не досягали на такому фінальному турнірі, демонструє прогрес у футболі в деяких скромних за футбольними мірками країнах.

«Все робили академії для молоді, з юних років брали гравців у сильні чемпіонати, а коли збираються до національних збірних, то виходили сильні команди. Ви також бачите Японію, Південну Корею, США, Канаду, всі вони довели, що заслуговують бути на цьому Чемпіонаті світу», – цитує Луческу ресурс gsp.ro.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться другий півфінал Чемпіонату світу між Францією та Марокко. Початок матчу о 21:00 по київському часу.

X