Марсель Малиновського тренуватиме «Лялька»: італійський журналіст видав свіжий інсайд

Переглядів 5559
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Марсель Малиновського тренуватиме «Лялька»: італійський журналіст видав свіжий інсайд
Марсело Гальярдо. Фото: Google
Український півзахисник Руслан Малиновський, напевно, найближчим часом отримає нового коуча. Провансальців має очолити аргентинець Марсело Гальярдо.

Французький Марсель працює над підписанням контракту з новим тренером. У шорт-листі провансальців знаходиться 47-річний аргентинський спеціаліст Марсело Гальярдо на прізвисько «Лялька». Про це в своєму твіттері повідомив італійський журналіст Ніколо Скіра.

«Розпочато переговори між Марселем та Лялькою», – написав італієць.

В Європі Гальярдо відомий своїми виступами за Монако та ПСЖ у якості футболіста. Також, як гравець, аргентинець захищав кольори Рівер Плейта, Ді Сі Юнайтед та Насьоналя. Гальярдо зіграв за збірну Аргентини 46 матчів, в яких відзначився 14 голами.

В якості тренера Марсело працював з уругвайським Насьоналем (2011-2012) та з Рівер Плейтом у 2014-2022 роках. Головними досягненнями Гальярдо-тренера, на даний момент, є дві перемоги в Кубку Лібертадорес (2015, 2018). Також з Рівер Плейтом він виграв масу інших трофеїв.

  • У квітні Гальярдо пов'язували з лондонським Челсі, який шукав нового тренера.
  • Марсель у сезоні 2022/2023 фінішував на третьому місці в Лізі 1. В наступному сезоні провансальці зіграють в кваліфікації Ліги чемпіонів.
  • Малиновський у сезоні 22/23 зіграв за марсельців 23 матчі, відзначившись двома голами та одним асистом.