Марсель опублікував презентаційне відео з Маліновським: перші кроки українця у новому клубі

Переглядів 1247
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Марсель опублікував презентаційне відео з Маліновським: перші кроки українця у новому клубі
Руслан Маліновський в Марселі. Фото: Марсель
Французький Марсель запостив відео, на якому 29-річний український легіонер команди Руслан Маліновський стає членом родини провансальського клубу.

Французький Марсель опублікував у себе в твіттері відео з Русланом Маліновським. На ньому український футболіст разом з дружиною прибув до бази Марселя, де він підписав контракт з провансальським клубом та сфотографувався з новою для себе футболкою.

Зазначимо, що українець вже встиг дебютувати за Марсель у виїзному матчі 18 туру французької Ліги 1 з Труа, який провансальці виграли з рахунком 2:0 завдяки голами Мбемба та Верету. Маліновський вийшов на заміну у другому таймі. Наставник марсельців Ігор Тудор випустив українського футболіста на 67 хвилині і він одразу отримав жовту картку за жорсткий підкат ззаду.

Зазначимо, що від порталу статистики WhoScored Маліновський за цей матч отримав оцінку 6,2 - це один із найнижчих показників у складі Марселя.

Додамо, що на даний момент Марсель з 39 очками в активі іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1, відстаючи від першого Парі Сен-Жермен на вісім балів.

X