Марсель з Маліновським переміг Труа: українець в дебютному матчі отримав жовту картку

Переглядів 1120
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Марсель з Маліновським переміг Труа: українець в дебютному матчі отримав жовту картку
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Марсель разом з українцем Русланом Маліновським переміг в матчі чемпіонату Франції з Труа. Український футболіст вийшов на заміну в другому таймі.

11 січня в рамках 18 туру французької Ліги 1 Марсель на виїзді зіграв з Труа. Провансальська команда змогла двічі забити після точних ударів Мбемба на десятій хвилині та Верету на 46 хвилині.

За рахунку 2:0 на користь провансальців хорватський наставник Марселя Ігор Тудор випустив на поле зіркового новачка Марселя Руслана Маліновського. Українець вийшов на поле на 67 хвилині замість Ісса Каборе. Цікаво, що одразу після своєї появи на полі Маліновський отримав жовту картку за фол.

Український футболіст допоміг своїй команді втримати переможний результат 2:0 та у дебютній зустрічі за провансальців святкував перемогу.

Додамо, що на даний момент Марсель з 39 очками в активі іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1, відстаючи від першого Парі Сен-Жермен на вісім балів.

Раніше було опубліковане відео, як Маліновський вперше з Марселем на клубному автобусі приїхав на матч чемпіонату Франції з Труа.

Також Маліновський розповів про свої плани з Марселем. Українець хоче знову зіграти у Лізі чемпіонів та перемогти в Кубку Франції.

X