Марсель переміг екс-суперника Динамо та Шахтаря: Малиновський вийшов на поле та посприяв голу

Переглядів 3249
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Марсель переміг екс-суперника Динамо та Шахтаря: Малиновський вийшов на поле та посприяв голу
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Марсель лише після виходу на поле півзахисника збірної України Руслана Малиновського зумів здобути перемогу над Ренном (1:0) у рамках матчу 26-го туру французької Ліги 1.

Руслан Малиновський розпочинав цю гру з лави запасних і вийшов після перерви. Поки що українець перебував поза полем Ренн почував себе впевненіше і контролював хід матчу. За перший тайм екс-супернику Динамо та Шахтаря в Лізі Європи вдалося відправити м'яч у перекладину, а ось Марсель йшов в атаки вкрай рідко.

Практично відразу ж після виходу на поле Малиновський виявився першим на добиванні, з-за меж штрафного пробивши вище за поперечину воріт Ренна.

На 57-й хвилині Марсель отримав право виконати стандартний удар недалеко від штрафного майданчика господарів поля. Біля м'яча знаходився Малиновський, але команда вирішила хитро розіграти м'яч, а не робити навіс або прямий удар.

У результаті сферу отримав Дженгіз Ундер і відправив її низом на дальню штангу, де її підхопив Седа Колашинац і в один дотик відкрив рахунок у цьому матчі.

Вже в доданий арбітром час Ренн міг зрівнювати рахунок. Ловро Маєр отримав м'яч на лінії штрафного майданчика і пробив поруч біля лівої штанги.

Ця перемога дозволила Марселю скористатися осічкою Монако у грі з Труа (2:2) та відірватися від третього місця на чотири пункти.

У наступному турі Марселю доведеться вдома зіграти проти команди Едуарда Соболя - Страсбурга. Матч відбудеться 12 березня, початок о 21:45 за київським часом.