Марсель з Маліновським знову переміг: відома оцінка українця за матч

Переглядів 1617
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Марсель з Маліновським знову переміг: відома оцінка українця за матч
Маліновський разом з одноклубнками святкує гол Марселя. Фото: Google
Український футболіст Руслан Маліновський вперше вийшов на поле у стартовому складі Марселя. Українець зробив свій внесок у важливу перемогу провансальців.

14 січня в рамках 19 туру французької Ліги 1 українець Руслан Маліновський зіграв за Марсель у домашньому матчі з Лор’яном. Український футболіст вперше вийшов на матч у стартовому складі Марселя.

До перерви команди обмінялися голами. На точний удар Терема Моффі господарі відповіли забитим м’ячем у виконанні Сеада Колашинаца. Потім на початку другої половини зустрічі завдяки голам Алексіса Санчеса та Жордана Верету Марсель зміг отримати комфортну перевагу в рахунку 3:1. На 66 хвилині наставник марсельців Ігор Тудор замінив Руслана Маліновського на Дімітрі Пайєта.

Більше голів не було. Матч завершився перемогою Марселя з рахунком 3:1.

За цей поєдинок від порталу WhoScored Маліновський отримав середню оцінку 7,1. Бали вище, ніж в українця, у складі провансальців отримали шість футболістів, а саме Жиго (7,2), Колашинац (7,3), Санчес (7,7), Ундер (7,7), Гендузі (7,8), Верету (7,9).

Це вже друга поспіль вікторія провансальців з Русланом Маліновським у складі. Раніше Марсель виграв на виїзді з рахунком 2:0 у Труа.

На даний момент Марсель з 42 очками іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1. У другого Ланса 44 бали, у першого ПСЖ 47 очок в активі, але у парижан ще є гра в запасі.

Наступний матч Марсель зіграє в рамках 1/16 фіналу Кубку Франції з Ренном (20 січня). А наступний поєдинок провансальців у рамках чемпіонату Франції буде з Монако 28 січня.

X