Матч Манчестер Юнайтед - Челсі: де і коли в Україні дивитися гру АПЛ, хто фаворит зустрічі та які шанси забити у Мудрика

Переглядів 694
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Матч Манчестер Юнайтед - Челсі: де і коли в Україні дивитися гру АПЛ, хто фаворит зустрічі та які шанси забити у Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Сьогодні, 25 травня, Манчестер Юнайтед проведе домашній матч проти Челсі в рамках 32-го туру чемпіонату Англії. «Український футбол» розповідає, де можна буде подивитися гру, і хто фаворит матчу.

У першій половині сезону лондонський Челсі і Манчестер Юнайтед зіграли внічию з рахунком 1:1. Голами відзначилися Жоржиньо і Каземіро.

Манчестер Юнайтед - Челсі: де відбудеться матч

Гра відбудеться 25 травня в Манчестері на стадіоні "Олд Трафорд". Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. 

Манчестер Юнайтед - Челсі: де дивитися матч

Пряма онлайн трансляція матчу Манчестер Юнайтед - Челсі в Україні буде доступна на Setanta Sports.

Також матч 32-го туру АПЛ Манчестер Юнайтед - Челсі можна подивитися онлайн на MEGOGO та інших платформах, що мають доступ до трансляцій Setanta Sports.

Манчестер Юнайтед - Челсі: хто фаворит матчу

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом матчу. На думку букмекерів, Манчестер Юнайтед має більше шансів на перемогу - 1.66. На Челсі можна поставити з коефіцієнтом 5.30. Нічия оцінюється в 4.25.

Найбільше шансів забити у Марсьяля з Манчестер Юнайтед - 2.40. Серед гравців Челсі - у Стерліга. На нього можна поставити з коефіцієнтом 4.50. Імовірність того, що саме в цьому матчі Мудрик заб'є дебютний гол в АПЛ дорівнює 6.50.

***

У 16 поєдинках за синіх у всіх турнірах Мудрик зміг поки відзначитися двома результативними передачами.

Челсі зараз у таблиці АПЛ посідає 12-те місце з 43-ма очками після 36 ігор. У Ман Юнайтед четверта позиція і 69 пунктів.