«Матчі за збірну України не бувають неважливими»: Трубін поділився емоціями напередодні гри проти Шотландії

Переглядів 395
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Матчі за збірну України не бувають неважливими»: Трубін поділився емоціями напередодні гри проти Шотландії
Анатолій Трубін. Фото: УАФ
Голкіпер донецького Шахтаря та національної команди України Анатолій Трубін поділився враженням від початку тренувального процесу у складі збірної країни.

Команда України почала підготовку до важливих вересневих матчів Ліги нації. Воротар збірної та Шахтаря Трубін запевнив, що настрій у команди гарний, адже всі футболісти розуміють, що грають за свою країну.

«Сезон тільки стартував, тому, як я вважаю, усі мають якнайшвидше набрати кондиції та підійти до матчу проти Шотландії. Звісно, дуже важливим у цьому є те, що ми відчуваємо радість, коли приїжджаємо до розташування збірної.

Ми граємо за свою країну, тому завжди з позитивними емоціями приїжджаємо на збори, саме тому на полі, які поза його межами, панує дружня атмосфера. Усі підтримують один одного. Це — один із шляхів до успіху».

Також Трубін сказав, що конкуренція на його позиції у збірній велика. Крім того голкіпер побажав скоріше одужати Георгію Бущану, який травмований.

«Звісно, що хотів би узяти участь у грі, проте для цього потрібно багато чого доводити на тренуваннях, а вже тренер вирішить, хто саме гратиме з перших хвилин. Скоро ще й Лунін долучиться до конкуренції за місце в стартовому складі, але я виключно це підтримую. 

Хочу тільки побажати найскорішого відновлення Жорі Бущану, бо тоді конкуренція буде ще більшою. Це буде плюсом як для збірної, так і для всіх. Я тільки можу сказати, що матчі за збірну України не бувають неважливими, тому будемо грати тільки на перемогу», — наводить слова Трубіна УАФ.  

Нагадаємо, 16 вересня збірна України під керівництвом Олександра Петракова зібралася у Польщі, де розпочала підготовку до матчів Ліги націй:

  • Шотландія – Україна (21 вересня);
  • Вірменія – Україна (24 вересня);
  • Україна – Шотландія (27 вересня).

Після трьох стартових матчів збірна України набрала сім очок та одноосібно очолює свою групу Ліги націй.