«Має задатки»: Миколенко висловився про своє бачення вінгера Динамо Ярмоленка у майбутньому

Переглядів 480
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Має задатки»: Миколенко висловився про своє бачення вінгера Динамо Ярмоленка у майбутньому
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Лівий захисник збірної України та англійського Евертона Віталій Миколенко прокоментував перспективи Андрія Ярмоленка, який може стати спортивним директором в Динамо.

Віталій Миколенко вважає, що Ярмоленко рано думати про таку професію, адже він ще може показувати свій високий рівень гри. 

«Подивіться його статистику, скільки він пробігає. Він ще може два-три роки грати спокійно. Я думаю, ще рано говорити про спортивного директора».

На думку Миколенка, у Ярмоленка все складеться добре на новій посаді, адже цей футболіст має гарні якості, які йому допоможуть.

«Поки що не попрацюю з ним, не скажу. Подивимося. Має задатки. Він любить контроль, організацію. Все буде гаразд», – сказав Миколенко для «SportArena».

  • 33-річний Ярмоленко виступав за Динамо з 2008 по 2017 рік. Футболіст провів у біло-синій футболці 340 матчів, в яких забив 137 м'ячів та віддав 90 асистів.
  • Повідомлялося, що після закінчення контракту Ярмоленко отримає посаду спортивного директора Динамо. Угода українського вінгера з київським клубом діятиме два роки.
  • У наступному сезоні Евертон виступатиме в Прем'єр-лізі Англії.
  • Миколенко не полетів з «ірисками» на збори до Швейцарії через травму.
  • Віталій у минулій кампанії зіграв за ліверпульську команду 35 поєдинків, не відзначаючись результативними діями.