«Маємо дорожити такими гравцями»: Ротань оцінив важливість Мудрика для збірної України

Переглядів 658
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Маємо дорожити такими гравцями»: Ротань оцінив важливість Мудрика для збірної України
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера національної збірної України Руслан Ротань розповів про значення для команди талановитого вінгера Михайла Мудрика, який перейшов у Челсі у зимове трансферне вікно.

Збірна України під керівництвом виконувача обов'язків головного тренера Руслана Ротаня в неділю стартує у відборі на Євро-2024 виїзним поєдинком проти команди Англії.

Ротань розповів на прес-конференції в Лондоні про молодого вінгера Михайла Мудрика, який перейшов у Челсі з Шахтаря в зимове трансферне вікно.

«Михайло – це талант, який свій потенціал ще покаже. За кілька місяців він буде на ключових ролях в АПЛ. Наразі він дуже мотивований, хоче зіграти на «Уемблі». Ми повинні дорожити такими гравцями та довіряти їм.

Мудрик має відчувати, що є важливим гравцем не лише для молодіжної, а й національної збірної України», – сказав Ротань.

22-річний Мудрик провів за Челсі сім матчів та зробив одну результативну передачу. У складі національної збірної України Михайло зіграв вісім поєдинків, але не відзначився результативними діями.

Матч між національними збірними Англії та України відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні 26 березня та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

X