«Маємо провести ці 20 днів у роздумах»: Віталій Вернидуб – про старт Кривбасу в УПЛ

Переглядів 384
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Маємо провести ці 20 днів у роздумах»: Віталій Вернидуб – про старт Кривбасу в УПЛ
Віталій Вернидуб. Фото: Кривбас
Захисник криворізького Кривбасу Віталій Вернидуб прокоментував старт своєї команди у нинішньому розіграшу чемпіонату України, яка з одним очком йде 15-ою у турнірній таблиці.

У четвертому турі УПЛ Кривбас поступився Вересу з рахунком 0:1. Захисник команди Віталій Вернидуб негативно оцінює старт свого клубу у чемпіонаті України (одне очко та 15-та позиція у таблиці).  

«Дуже негативний результат. Чесно кажучи, у мене вирують емоції. Ми знали, що Верес гратиме на контратаках. Намагалися володіти м'ячем, але зараз нам усім треба сісти та подумати, чому ми так граємо. 

Проаналізувати рівень підготовки кожного, психологічний рівень. Зараз є час, пауза у чемпіонаті, 20 днів, щоб кожен подумав про своє ставлення до справи та зробив правильні висновки».

Також Вернидуб заявив, що кожен гравець Кривбасу має замислитись, як встати на шлях перемог.

«Важко нам поки що даються моменти, але ми працюємо над цим. Гадаю, всі мають працювати з повною самовіддачею на тренуваннях, тобі все буде гаразд. 

Кожен гравець команди, починаючи з мене і закінчуючи запасними, які не вийшли на поле, повинні провести ці 20 днів у роздумах, як змінити ситуацію і перевернути її з ніг на голову», — сказав Вернидуб для офіційного сайту Кривбасу.  

У наступному турі чемпіонату України Кривбас зустрінеться з луганською Зорею. Гра запланована на перше жовтня. Пауза в УПЛ викликана матчами збірних.

X