«Мене ці питання дістали»: Вакула різко відреагував на рішення Калитвинцева виключити його із заявки Полісся

Переглядів 6855
Ілля Деулін Ілля Деулін
3 голоси
«Мене ці питання дістали»: Вакула різко відреагував на рішення Калитвинцева виключити його із заявки Полісся
Владислав Вакула. Фото: Полісся
Реакцію вінгера Полісся Владислава Вакули на питання щодо його майбутнє навряд чи можна назвати однією з найприємніших. Втім, попри це, гравець житомирського клубу підтвердив, що залишить стан «вовків».

24-річний вінгер Полісся Владислав Вакула залишився поза заявкою житомирян на сезон в УПЛ. Раніше ситуацію щодо гравця прокоментував директор житомирського клубу Володимир Загурський.

Тепер ж на авансцену вийшов сам Вакула. Його коментар сайту FanDay.net, м'яко кажучи, можна назвати різким:

«Ніхто мене не відстороняв, я просто не входжу в плани головного тренера Юрія Калитвинцева. Я буду йти в іншу команду, більше нічого говорити не хочу. Хлопці, ви журналісти, дізнавайтеся інформацію в інших місцях. Мене ці питання дістали, якщо чесно, щодня телефонуєте, немає часу».

  • Раніше інсайдер Ігор Бурбас повідомляв, що влітку 2022 року Вакула влаштував бешкет з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення позбутися скандаліста.
  • Також, під час виступів за ФК Маріуполь Вакула потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, і влаштував опір поліції.
  • Колишній тренер Ворскли Юрій Максимов у 2022 році казав, що Вакула створював дискомфорт в команді та вказував легіонерам, що робити.
  • Влад перейшов у Полісся з Шахтаря у вересні 2022 року.
  • Минулого сезону він провів за житомирський клуб 17 матчів, у яких відзначився голом і асистом.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця в 250 тисяч євро, а його контракт розрахований до 2025 року.
  • Полісся у першому турі УПЛ обіграло Верес із рахунком 2:0. У другому турі команда Калитвинцева зіграє проти Дніпра-1: матч пройде 6 серпня о 14:00.