«Вакула тренується не з командою»: опальний хавбек Полісся виставлений на трансфер за рішенням Калитвинцева

Переглядів 1042
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Вакула тренується не з командою»: опальний хавбек Полісся виставлений на трансфер за рішенням Калитвинцева
Владислав Вакула. Фото: Полісся
Директор новачка УПЛ Полісся Володимир Загурський прокоментував ситуацію з півзахисником житомирського клубу Владом Вакулою, який не тренується з командою.

Новачок української Прем'єр-ліги Полісся не вніс в заявку на чемпіонат хавбека Владислава Вакулу, який приєднався до команди минулого сезону.

Директор клубу Володимир Загурський розповів, що трапилося з 24-річним гравцем.

«Вакула – гравець Полісся, його контракт розрахований до 2025 року, але зараз він тренується індивідуально, а не з командою. Це рішення тренерського штабу, а ми прислухаємося до Юрія Калитвинцева».

Також Загурський поділився інформацією щодо майбутнього футболіста.

«Вакула зараз шукає собі команду. Чи є по ньому пропозиції? Поки що це таємниця», – сказав директор клубу сайту FanDay.net.

  • Раніше інсайдер Ігор Бурбас повідомляв, що влітку 2022 року Вакула влаштував бешкет з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення позбутися скандаліста.
  • Також, під час виступів за ФК Маріуполь Вакула потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, і влаштував опір поліції.
  • Колишній тренер Ворскли Юрій Максимов у 2022 році казав, що Вакула створював дискомфорт в команді та вказував легіонерам, що робити.
  • Влад перейшов у Полісся з Шахтаря у вересні 2022 року.
  • Минулого сезону він провів за житомирський клуб 17 матчів, у яких відзначився голом і асистом.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця в 250 тисяч євро, а його контракт розрахований до 2025 року.
  • Полісся у першому турі УПЛ обіграло Верес із рахунком 2:0. У другому турі команда Калитвинцева зіграє проти Дніпра-1: матч пройде шостого серпня о 14:00.