«Мене дуже цікавив один гравець в Динамо: спортивний директор Ренна розповів, за якими клубами стежить в УПЛ

Переглядів 1168
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мене дуже цікавив один гравець в Динамо: спортивний директор Ренна розповів, за якими клубами стежить в УПЛ
Флоріан Моріс. Фото: ФК Ренн
Спортивний директор французького Ренна Флоріан Моріс заявив, що спостерігає за гравцями з українського чемпіонату, а саме за футболістами київського Динамо та донецького Шахтаря.

Спортивний директор Ренна Флоріан Моріс розповів, що клуб стежить за гравцями в українському чемпіонаті.

«Ми регулярно стежимо за різними чемпіонатами: українською, чеською, словацькою, країнами Східної Європи. У цих чемпіонатах грають добрі гравці. Ми стежимо за українським чемпіонатом і коли грали з Динамо, мене дуже цікавив один гравець у цій команді.

Ми регулярно стежимо за Шахтарем та Динамо. Я знаю, що багато бразильських гравців свого часу пішли до Шахтаря. І я також за ними стежив. Раніше працював у Ліоні, контактував із деякими з них, особливо з Вілліаном. У чемпіонаті України ми стежимо за українськими гравцями. Раніше спостерігали за іноземцями, коли їх було більше. Ми знаємо, що у цій лізі грають хороші футболісти», — заявив Моріс сайту Tribuna.

Нагадаємо, що 23 лютого, Шахтар зумів пройти Ренн (1:2 та 5:4 за пенальті) та вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Також відбулося жеребкування наступної стадії єврокубкового турніру. Суперником «гірників» буде нідерландський Феєнорд із Роттердама. Матчі відбудуться 9 та 16 березня.

X