«Мене попередили, що розстріляють, якщо там зустрінуть»: ексфорвард Шахтаря розповів, коли востаннє був у Донецьку

Переглядів 6083
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Мене попередили, що розстріляють, якщо там зустрінуть»: ексфорвард Шахтаря розповів, коли востаннє був у Донецьку
Євген Селезньов (праворуч). Фото: ФК Шахтар
Колишній нападник донецького Шахтаря і збірної України Євген Селезньов пояснив свою лояльну позицію до росії, яка у нього була до початку повномасштабної війни.

Євген Селезньов зізнався, що його лояльна позиція до росії після початку бойових дій на Донбасі в 2014 році була пов'язана з тим, що він родом із Макіївки і думав, що на той момент ще можна було якось домовитися.

«Це умовна лояльність, тому що я родом із Макіївки Донецької області, там досі залишаються близькі мені люди. Я розумів, що відбувається, завжди, але ще мав ілюзії, що про щось можна домовлятися. 24 лютого 2022-го - точка неповернення. 

Можу тільки сказати, що зараз щиро захоплююся тим, що роблять наші воїни в Бахмуті. Це герої. А цим виродкам, вибачте, до х...я честі, щоб про них стільки говорити».

Ексфутболіст Шахтаря зізнався, що рідну Макіївку і Донецьк востаннє він відвідував ще на початку 2014 року, оскільки йому пригрозили розправою, коли він туди приїжджав.

«На початку 2014-го, тобто до війни. Відтоді їздити не ризикую. Мене попередили, що розстріляють, якщо там зустрінуть», – сказав Селезньов в інтерв'ю Sport.ua.

37-річний Селезньов є вихованцем Шахтаря, у складі якого виграв три титули УПЛ, два Кубки України, Суперкубок, а також є переможцем Кубка УЄФА 2008/09.