«Мені було прикро»: Зозуля згадав неприємну розмову з Шевченком у збірній України

Переглядів 440
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
«Мені було прикро»: Зозуля згадав неприємну розмову з Шевченком у збірній України
Зозуля і Шевченко. Фото: Google
Колишній форвард збірної України Роман Зозуля розповів, чому не отримав шансу у національній команді при Андрію Шевенкові.

Зозуля готувався у складі збірної України на відбірковий матч Чемпіонату світу–2018 проти Хорватії (0:1), але в останню мить Шевченко не включив нападника до заявки.

«У день гри у нас була прогулянка Загребом. Шевченко сказав мені: Ми довго розмовляли своїм штабом. Ти не потрапляєш у заявку». Я відповів. «Добре. Звісно, це ваше рішення. Я завжди підтримував рішення тренерів і ніколи не сварився із ними. Вони відповідають за результат».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Roman Zozulya (@romanzozulya12)

Після розмови з головним тренером на Зозулю чекав ще один неприємний сюрприз.

«Я підійшов до адміністратора і сказав: «Дайте мені мої дві футболки, я подарую їх хлопцям». На що мені відповіли: «Ромо, на тебе не робилися футболки. Ми ще до збору знали, що ти не потрапиш до заявки». Тому мені було прикро, що якось так вийшло», – сказав Зозуля в інтерв'ю YouTube-каналу «Пряма червона».

Зозуля виступав за збірну України з 2010 до 2016 року. В активі Романа 32 матчі та чотири голи у футболці національної команди.

Зараз 32-річний форвард знаходиться у пошуках нового клубу. У минулому сезоні Зозуля виступав у складі Фуенлабради, контракт з якою закінчився цього літа.

X