«Мені потрібна операція»: Луческу відверто поговорив з журналістами після гри з Рухом

Переглядів 826
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мені потрібна операція»: Луческу відверто поговорив з журналістами після гри з Рухом
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився думками про матч 21-го туру чемпіонату України проти львівського Руху, який завершився внічию з рахунком 1:1.

Мірча Луческу відразу на післяматчевій прес-конференції заявив, що йому потрібна операція і її бажано зробити найближчим часом. 

«Питання не в тому, як я почуваюся. Мені потрібна операція на нозі. Ми будемо говорити з президентом і подивимося, що буде далі. Проблема в тому, що я повинен її зробити. Дуже важко продовжувати працювати з цією проблемою, я повинен її вирішити».

Потім Луческу проаналізував матч, відзначивши гру львівського Руху.

«Але важливіше те, що сьогодні була хороша гра. Рух був дуже сконцентрований, вони добре до нас підготувалися. Гра була агресивною». 

Луческу також розкритикував суддівство. 

«Рефері дозволяв Руху грати агресивно, було багато жовтих. Незрозуміло, чому рефері їх давав. Те ж саме було в матчі з Інгульцем (0:2). Динамо перебуває в періоді перебудови, ми повинні зрозуміти, хто з футболістів відповідає рівню Динамо, хто ні».

Наразі Динамо посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 40 очок у 21-му матчі.

У наступному турі чемпіонату України команда Луческу зіграє з Шахтарем. Поєдинок відбудеться 22 квітня і розпочнеться о 17:00.