«Мені стає смішно»: Гецко висловився про перспективи Трубіна перейти до європейського клубу

Переглядів 8493
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Мені стає смішно»: Гецко висловився про перспективи Трубіна перейти до європейського клубу
Іван Гецко. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України Іван Гецко прокоментував чутки, що рояться останнім часом довкола голкіпера донецького Шахтаря Анатолія Трубіна.

Легенда, автор історичного, першого голу національної збірної України Іван Гецко, доволі різко, у невластивий собі манері, прокоментував ймовірний трансфер воротаря Шахтаря Анатолія Трубіна до клубу з Європи.

«Мені стає смішно, коли після вдалого сейва Трубіна в якомусь матчі одразу з’являються повідомлення, що гранди європейського футболу хочуть бачити його у своїх лавах і вишикувалися в чергу. 

Можливо, у перспективі Анатолій і опиниться в якомусь іменитому клубі, але поки що йому ще працювати та працювати над усуненням недоліків», - сказав Гецко в інтерв'ю Sport.ua.

  • В це міжсезоння інтерес до Анатоолія Трубіна вже проявляли представники італійського Інтера та англійських Челсі і Манчестер Сіті. 
  • В сезоні 2022/2023 Трубін зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.