«Як було із Мудриком»: Срна розповів про майбутнє Трубіна, згадавши Судакова і Бондаренка

Переглядів 10181
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Як було із Мудриком»: Срна розповів про майбутнє Трубіна, згадавши Судакова і Бондаренка
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна поділився своїм баченням найближчого майбутнього Анатолія Трубіна та розповів, за яких умов донецький клуб погодиться його продати.

«Маринувати» та тримати силоміць ніхто не буде. Мова про голкіпера національної збірної України та донецького Шахтаря Анатолія Трубіна.

Його найближче майбутнє максимально чітко описав спортивний директор «гірників» Даріо Срна.

«Зараз Трубін один із кращих воротарів Європи. Йому лише 21 рік, і він молодий, але вже зіграв 17 матчів у Лізі чемпіонів, а отже, вже має досвід.  Трубін готовий до Італії, але також і до Англії чи Франції. Він воротар майбутнього. 

У нього багато пропозицій, і ми спілкуємося із багатьма клубами, але всі повинні розуміти одне: якщо він залишить Шахтар, він перейде до топ-клубу за топ-ціну. Як було із Мудриком і як буде в майбутньому із Судаковим, Бондаренком чи Матвієнком», – сказав Срна. 

Також спортивний директор донецького клубу натякнув і на те, що полюють скаути європейських клубів не лише за Трубіним.

«Є інтерес не лише до нього, а й до трьох інших топ-гравців, про яких я згадав (Судаков, Бондаренко, Матвієнко, –  прим. «УФ») і які стануть частиною майбутнього європейського футболу», - цитує Срну італійське видання Gazzetta dello Sport.

  • В це міжсезоння інтерес до Анатоолія Трубіна вже проявляли представники італійського Інтера та англійських Челсі і Манчестер Сіті. 
  • В сезоні 2022/2023 Трубін зіграв 38 матчів за Шахтар: пропустив 40 м'ячів та 14 разів залишив свої ворота у недоторканості.
  • Transfermarkt оцінює вартість українця у 22 млн євро.
  • Вже взимку Трубін може підписати попередній контракт з будь-яким клубом та покинути Шахтар безкоштовно наступним літом.