«Скоріше не Іспанія виграла, а Україна програла»: реакція Трубіна на п'ять пропущених голів у півфіналі Євро

Переглядів 6811
Олександр Калінін Олександр Калінін
7 голосів
«Скоріше не Іспанія виграла, а Україна програла»: реакція Трубіна на п'ять пропущених голів у півфіналі Євро
Анатолій Трубін, фото: УАФ
Голкіпер молодіжної збірної України Анатолій Трубін висловив думку стосовно нищівної поразки синьо-жовтих від Іспанії (1:5) у рамках півфіналу Євро-2023.

У середу, п'ятого липня, збірна України U-21 поступилася Іспанії (1:5) і вилетіла з турніру. Воротар Анатолій Трубін прокоментував невдачу своєї команди.

«Все склалося в одну купу. Я не буду казати, що це через втому. Може ми десь неправильно себе налаштували, тому було важко. Для мене найбільше розчарування, що ми закінчуємо турнір таким рахунком і грою, тому що я вважаю, що ця команда заслуговує на більше».

Футболіст вважає, що його він і його партнери мають зробити висновки з цієї поразки і в подальшому більш відповідально підходити до тренувань.

«Те як ми розпочинали і прийшли до цього… Звісно, хотілося б все переграти, але для нас це буде гарний урок, що потрібно ще більше працювати. Дякую вболівальникам, що вони в нас вірили. Сьогодні ми не змогли, але ми повернемося сильнішими і будемо радувати своєю грою».

Трубін також заявив, що, на його думку, ця поразка швидше свідчить про провал України, ніж про вдалу гру Іспанії.

«Я вважаю, що це скоріше не Іспанія виграла, а Україна програла. Командні та індивідуальні помилки призвели до результату», – сказав Анатолій в ефірі проекту «Суспільне Спорт».

  • Дана збірна України U-21 виступить на Олімпіаді-2024 під керівництвом Руслана Ротаня.
  • Також там зіграють іспанці, ізраїльтяни та французи.
  • У фіналі Євро-2023 зустрінуться Англія та Іспанія. Матч пройде восьмого липня (19:00).