«Мерзотний народ, який гірше за фашистів»: Зозуля відреагував на масований обстріл України

Переглядів 656
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мерзотний народ, який гірше за фашистів»: Зозуля відреагував на масований обстріл України
Роман Зозуля. Фото: Google
Нападник Райо Махадаонда Роман Зозуля прокоментував масований ракетний обстріл зі сторони держави-терориста рф. Українець, не підбираючи слів, описав свої емоції.

Новий нападник Райо Махадаонди Зозуля відреагував на масований обстріл України, який відбувається прямо зараз. Українець схарактеризувати дії держави-терориста рф.

«Руснявий карлик хоче залишити Україну на свята без світла, води та опалення. Багато ракет залетіло вже в Україну. Мерзотний народ, який гірше за фашистів. Вони не знають що таке правила війни, тому діють проти цивільних та інфраструктури.

Але навіть при тому, що в нас більшість ППО ще радянських часів - наші захисники демонструють високу професійність.На даний момент вже близько 40 знищених повітряних цілей! Віримо у ППО та Залужного», - написав Зозуля у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що колишній форвард збірної України, Динамо та Дніпра Роман Зозуля знайшов новий клуб. 33-річний нападник підписав контракт з представником третього дивізіону Іспанії - Райо Махадаонда. 

Договір між гравцем та клубом розрахований до кінця сезону - 30-го червня 2023-го року.