«Мессі чи Роналду?»: дружина змусила Реброва відповісти на складне для нього питання

Переглядів 525
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Мессі чи Роналду?»: дружина змусила Реброва відповісти на складне для нього питання
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Наставник Аль-Айну Сергій Ребров вагався, але обрав кращого для себе між Ліонелем Мессі та Кріштіану Роналду. Український спеціаліст більше цінує гру аргентинця.

Український тренер Сергій Ребров, який очолює Аль-Айн, відповів на питання своєї дружини Анни Ребрової «Мессі чи Роналду?». Відомий тренер сказав, що Микиті (напевно, сину Реброва) більше подобається португалець, а йому імпонує гра аргентинського футболіста.

«Це складе питання. Для Микити – Роналду. Для мене – Мессі», – сказав Сергій Ребров.

48-річний уродженець Горлівки Сергій Ребров працює тренером з 2009 року. Він раніше до періоду в Аль-Айні тренував київське Динамо, аравійський Аль-Ахлі та угорський Ференцварош. На даний момент Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка посідає в чемпіонаті ОАЕ п'яту позицію, набравши 17 очок у десяти матчах. 

Стосовно Мессі і Роналду додамо, що обидва стали найбільш обговорюваними постатями на мундіалі-2022 у Катарі. Кріштіану Роналду разом з Португалією дійшов до чвертьфіналу, де його команда програла Марокко. А Ліонель Мессі разом з Аргентиною зіграє у фіналі чемпіонату світу з Францією.

X