«Мета Усика зіграти у великий футбол – здійсниться»: Буткевич пояснив, навіщо Полісся підписало зірку боксу

Переглядів 362
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Мета Усика зіграти у великий футбол – здійсниться»: Буткевич пояснив, навіщо Полісся підписало зірку боксу
Геннадій Буткевич та Олександр Усик. Фото: Полісся
Боксер Олександр Усик, попри інший вид спорту, може слугувати прикладом і для футболістів Полісся, до якого він нещодавно приєднався. Такої думки про своє нове підписання власник «вовків» Геннадій Буткевич.

Президент Полісся Геннадій Буткевич прокоментував нещодавнє підписання своєї команди – чемпіона світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика. За словами власника «вовків», команда допоможе іменитому спортсмену втілити мрію:

«Я поважаю та пишаюсь цією людиною. Його ставлення до тренувань — це великий приклад для Полісся. Любов до футболу об’єднувала наші стосунки. І його дитяча мета, зіграти у великий футбол — здійсниться»

Також Буткевич у коментарі пресслужбі Полісся пригадав слова боксерського промоутера Боба Арума:

«Колись Арум висловив свою думку про про Усика та українців: «Він - українець, а українці б’ються, як ніхто в світі. Їм не давали шансів проти росії, настільки більшої країни. І вони вибили з них лайно… І досі вибивають. Не треба недооцінювати українців».

  • Полісся під керівництвом Юрія Калитвинцева стало чемпіоном Першої ліги минулого сезону та вперше в історії пробилося до найвищого українського дивізіону.
  • Дебютним поєдинком в УПЛ для Полісся стане гра проти рівненського Вереса у Житомирі.
  • Історична для житомирського клубу дата запланована на 28 липня. Початок о 19:00.
  • 36-річний Усик проведе боксерський поєдинок проти британця Даніеля Дюбуа 26 серпня у польському Вроцлаві.