Металіст 1925 знайшов заміну Борячуку та Зубкову: джерело назвало прізвища потенційних новачків харків'ян

Переглядів 1317
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Металіст 1925 знайшов заміну Борячуку та Зубкову: джерело назвало прізвища потенційних новачків харків'ян
Абдулла Абдуллаєв (у центрі). Фото: ФК Металіст 1925
Харківський Металіст 1925 веде переговори з луганською Зорею про трансфер 21-річного українського нападаючого Абдулли Абдуллаєва, а також розраховує на двох гравців юнацької команди.

Як стало відомо FanDay.net, із чотирьох гравців юнацького складу Металіста 1925 в обоймі першо команди залишаться Ігор Ногейра та Владислав Островський.

При цьому Самуель Обінайся та Леонардо Казаєс продовжать грати за молодіжку. Там же виступатиме центрбек Феррейра Тейшейра, якого цієї зими харків'янам привіз Клейтон Шав'єр.

Крім того, за даними джерела, Металіст 1925 близький до підписання контракту з форвардом Абдуллою Абдуллаєвим, який був на зборах з харківською командою. Переговори із Зорею знаходяться на фінальній стадії.

Абдуллаєв може замінити у складі Металіста 1925 Андрія Борячука, який може покинути команду, а також Іллю Зубкова, який пішов у статусі вільного агента.

21-річний Абдуллаєв є вихованцем Шахтаря. За головну команду донецького клубу форвард так і не дебютував. У січні минулого року Абдулла перейшов у Зорю, але також не провів жодного матчу за луганську команду.

Металіст 1925 провів 14 матчів, набрав 18 очок і посідає сьоме місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.