«Металіст – це клуб з традиціями в Україні та Європі»: новачок харків’ян пояснив, чому приїхав до УПЛ

Переглядів 468
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Металіст – це клуб з традиціями в Україні та Європі»: новачок харків’ян пояснив, чому приїхав до УПЛ
Самуель Мішелс. Фото: Металіст
23-річний бразилець Самуель Мішелс став гравцем харківського Металіста ат поділився емоціями від переходу до складу українського клубу.

Новачок Металіста Мішелс зізнався прес-службі нової команди, що щасливий підписати контракт з Металістом та сподівається скоро дебютувати.

«Я знав, що Металіст – це клуб з традиціями в Україні та Європі. Тому, коли я отримав пропозицію, одразу ж погодився. Ім'я Металіста багато про що говорить у Бразилії. Багато наших футболістів грали у цьому клубі. Я ж особисто знайомий з Андерсоном Піко та Жо.

У Металісті дуже хороший колектив і мені з перших днів було комфортно тут. Чого очікую від свого виступу за Металіст? Очікування найоптимістичніші. Хочу на високому рівні провести цей сезон та грати ще краще у майбутньому. З нетерпінням чекаю на можливість дебютувати за Металіст!».

23-річний футболіст народився у місті Граватаі (Порту-Алегрі). Протягом всієї професійної кар’єри він виступав за Сан-Жозе – клуб з рідного міста.

Самуель Мішелс здатен зіграти як на позиції правого захисника, так і опорного півзахисника. У складі Металіста бразилець гратиме під 28-м номером.

На даний момент Металіст з 16 очками в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці УПЛ.

Другу частину сезону Металіст розпочне матчами з львівським Рухом (05.03), Інгульцем (11.03) та Олександрією (18.03).