Металіст офіційно представив другого новачка за день: вихованець Динамо став гравець жовто-синіх

Переглядів 740
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Металіст офіційно представив другого новачка за день: вихованець Динамо став гравець жовто-синіх
Владислав Наумець. Фото: ФК Металіст
Колишній півзахисник одеського Чорноморця Владислав Наумець визначився із новим клубом. Правий вінгер на правах вільного агента перейшов у харківський Металіст.

Харківський Металіст підсилився 23-річним українським півзахисником Владиславом Наумцем. Про деталі контракту, офіційний сайт Металіста не повідомляє.

Уродженець Житомирщини почав займатися футболом у структурі луганської Зорі. У 2014 році на юного футболіста звернули увагу скаути київського Динамо й запросили його до своєї академії.

З 2014 року Наумець стабільно викликався до юнацьких збірних України різних віків. Влітку 2016 поїхав зі збірною U17 на чемпіонат Європи та зіграв у дебютному матчі турніру проти Німеччини.

У 2018 році перейшов до грецького клубу ПАС Яніна, а 1 серпня 2022 року Наумець став гравцем одеського Чорноморця, перейшовши з Миная.

Під керівництвом Романа Григорчука Наумець зіграв 13 матчів в українській Прем'єр-лізі, в яких він зробив дві результативні передачі.

Нагадаємо, що раніше харківський клуб підписав контракт з Богданом Бойчуком.

Металіст провів 15 матчів, набрав 16 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 5 березня харків'яни відновлять виступи цього сезону домашнім матчем проти львівського Руху.