Металіст підписав французького захисника: легіонер буде виступати за харківський клуб півтора роки

Переглядів 6127
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Металіст підписав французького захисника: легіонер буде виступати за харківський клуб півтора роки
Паті Малумандсоко. Фото: Sport à Caen
Металіст поповнив Паті Малумандсоко. 22-річний французький центральний захисник приєднався до української команди на правах вільного агента.

Паті Малумандсоко став гравцем Металіста. Футболіст перебував у розташуванні клубу на зборах у Туреччині та брав участь у його товариських поєдинках. Очевидно, захисник зміг переконати тренерський штаб у своїй профпридатності.

За даними порталу Трансфермаркт, харківський клуб підписав гравця на правах вільного агента, а його угода з клубом діятиме до 30 червня 2024 року. Оцінюється Малумандсоко у 150 тисяч євро.

Попереднім клубом футболіста був грецький Аполлон Понту. У його складі футболіст провів 37 матчів, у яких забив два голи.

Починав свою кар'єру Малумандсоко у клубі Кан, проте виступав лише за його другу команду. В активі футболіста є один поєдинок у складі збірної Франції U-16.

Нагадаємо, що Металіст пішов на зимову паузу на 11 місці в турнірній таблиці. Від зони перехідних матчів за право залишитися в УПЛ харків'ян відокремлюють лише два пункти.

X