Металіст в меншості здобув вольову перемогу над Олександрією: відео заключної гри третього туру УПЛ

Переглядів 603
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Металіст в меншості здобув вольову перемогу над Олександрією: відео заключної гри третього туру УПЛ
Олександрія - Металіст. Фото: УПЛ
Поєдинок Олександрія - Металіст завершив програму третього туру УПЛ. Підопічні Олега Ратія завдали Олександрії першої поразки в новому чемпіонаті.

Обидві команди у першій половині гри потішили своїх шанувальників забитими голами. На 11-й хвилині Владислав Калітвінцев результативно завершив награну комбінацію команди Юрія Гури, проте вже за 10 хвилин Сергій Панасенко відзначився дебютним голом за харків'ян.

Відновивши перевагу в рахунку Металіст примудрився залишитися вдесятьох після вилучення захисника Богдана Пороха. Команди пішли на перерву в нерівних складах.

В другому таймі Металіст несподівано відзначився двічі, граючи в меншості. Спочатку Максим Прядун позбувся опіки центрбека Олександрії Богдана Білошевського, завдавши влучного удару по воротах Олександрії на 64-й хвилині, а на 72-й привітання з дебютним голом в УПЛ приймав захисник Металіста Олександр Мизюк, скориставшись помилкою голкіпера суперника Олега Білика.

У час, що залишився Олександрія так і не спромоглася змінити ситуацію на полі. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Металіста з рахунком 3:1.

Наступного туру Металіст спробує продовжити свою триматчеву безпрограшну серію в поєдинку проти Колоса (11 вересня), а Олександрія зустрінеться з Ворсклою (12 вересня).

Standings provided by SofaScore LiveScore